Lunca Ilvei, Ilva Mare, Magura Ilvei, Poiana Ilvei, Lesu Ilvei, Ilva Mica, Bistrita-Nasaud
Te afli la: Home / Antene satelit / Articole si resurse pentru antene satelit / Cel mai ieftin sau cel mai complet pachet TV?:

Cel mai ieftin sau cel mai complet pachet TV?

La capitolul puncte slabe figureaza timpul de instalare ºi calitatea serviciilor

Fiecare companie are ceva in plus fata de concurenta

Canale care mai de care mai atractive la preturi cat mai mici. Acesta este numitorul comun al ofertelor companiilor care ofera televiziune prin cablu sau digitala. Exceptand timpul instalarii ºi calitatea serviciilor, pentru care se primesc reclamatii cu duiumul, acestea incearca sa aduca in portofoliu un numar cat mai mare de clienti folosindu-se de pachete TV cat mai diversificate.

Pentru televiziunea prin cablu piata este impartita, cel putin in Capitala, intre UPC ºi RDS&RCS. La televiziunea digitala oferta este mult mai diversificata, astfel ca se poate alege intre Dolce, de la Romtelecom, Boom, Focus Sat de la UPC sau Digi TV de la RDS.

Romtelecom se pune „Dolce” cu clientii

Pentru clientii Romtelecom abonamentul lunar pentru pachetul de baza Variety Special este de numai 1,95 euro/luna, fara TVA, in primul an de contract, la semnarea unui contract pe o perioada de doi ani, sau in primele ºase luni la semnarea unui contract pe un an, urmand ca, din al doilea an, clientul sa plateasca 3,9 euro/luna (fara TVA) la contractul pe doi ani, respectiv dupa primele 6 luni la contractul incheiat pe un an.

Persoanele fizice care doresc sa devina clienti Dolce, dar care nu sunt in prezent clienti ai companiei, platesc 3,35 euro/luna (fara TVA) pe parcursul unui an intreg pentru pachetul de baza Variety. Incepand cu cel de-al doilea an al contractului, tariful este de 6,65 euro/luna (fara TVA).

De asemenea, toti clientii noi Dolce pot urmari gratuit, timp de 30 de zile, programele incluse in pachetul MAXPAK: HBO, HBO Comedy, Cinemax ºi Cinemax 2. Clientii care doresc sa beneficieze de MAXPAK ºi dupa cele 30 de zile de gratuitate pot comanda acest pachet la tariful de 3,9 euro/luna (fara TVA).

UPC – TV digitala satelit ºi cablu

Focus Sat are un sistem de plata unic pe piata DTH, cu cartele preplatite (nu prin abonament). La achizitia cartelelor, cumparatorii pot avea in vedere pachetele de programe pe care le pot viziona cu o anumita cartela (Familia, Cinema, Aventura, Sport sau cartela Focus Sat Total, care le permite clientilor sa vada toate programele) sau o perioada de vizionare (o luna, 3 luni, 6 luni, 12 luni). Pentru pachetele Familia ºi Cinema preturile cartelelor sunt cuprinse intre 15 lei ºi 180 lei.

Pentru cele Aventura ºi Sport, intre 10 ºi 60 lei. Cat despre echipamente, oferta speciala „custo­die echipamente” (custodia completa a echipamentului de receptie – kit antena ºi kit receptor de satelit), clientul achizitioneaza cartela verde de promotie acum in valoare de 45 lei (inclusiv TVA) pentru a avea acces la pachetele Familia ºi Aventura timp de 2 luni.

Primeºte de asemenea ac­ces gratuit la toate pachetele de programe din grila Focus Sat timp de 30 zile din momentul conectarii. Pentru oferta speciala „achizitie echipamente”, clientul achizitioneaza kitul receptor de satelit pentru 299 lei (inclusiv TVA) ºi primeºte kitul antena gratuit. Acesta va activa cartela verde de promotie in valoare de 75 lei (inclusiv TVA) pentru a avea acces la pachetele Familia ºi Aventura timp de 6 luni.

Un „Boom” pe piata digitala

„E o realitate faptul ca televiziunea digitala prin satelit va inlocui, treptat, televizinea analogica. Numarul mare de canale TV, calitatea superioara a imaginii ºi a sunetului (Dolby 5.1, Dolby Surround), multiple subtitling, multiple audio-dub­bing, b-mail sunt cateva dintre avantajele care diferentiaza siste­mul digital de cel analogic”, a afirmat Ionut Bodea, director de Marketing, Boom. Una din ofertele Boom este pachetul de baza Supercinema Plus (6,99 euro) oferit gratuit timp de 3 luni pentru primul STB.

Abonatii pot urmari 240 de filme ºi seriale lunar, pe cele 6 canale de filme exclusive, iar pe „Boom sport One” au posibilitatea de a viziona cele mai spectaculoase meciuri din cele mai bune campionate de fotbal din Europa: Serie A ºi Primera Division. De asemenea, clientul beneficiaza de 3 luni gratuit pentru unul din pachetele tematice Adventure, Movie, Kid­zone, Music, Hungarian Pak (1,5 euro), conditia fiind ca acesta sa fie ales la momentul semnarii contractului.
 
Articol preluat din Gandul.info
 
Articole, tutoriale si resurse online despre calculatoare, antene satelit si internet:
^ Top